top of page

De

ROOIJ PEPER

Menu

​

Brood

 

Smeersel              3.9    v

Turks brood met de authentieke aïoli en wisselend smeersel
 

Bruschetta            3.8     v

Gegrild brood met knoflook, blokjes tomaat en basilicum
 

Pestobrie broodje          3.8    v

Broodje met pesto en brie, uit de oven

 

   

Soepen

 

 Knoflooksoep     3.8     v

 Onze klassieker!
 

Bisque van rivierkreeftjes       4    

Afgewerkt met een scheutje cognac
 

Wisselsoep         3.8   

Wekelijks wisselende soep naar keuze van de chef

​

​

Koud
 

Crostini geitenkaas 4.6 v 

Met vijgenjam, uit de oven

​

Gemarineerde olijven      3.6   gv

In een marinade van Provençaalse kruiden en feta
 

Gemarineerde burrata       4   gv

Olijfolie, basilicum en citroenzest
 

Gegrilde groene asperges   5.1  gv

Met tomatenconcassé
 

Plankje charcuterie           6.5   g

Een assorti van fijn geselecteerde vleeswaren
 

Huisgemaakte paté          4   g

Op ambachtelijke wijze gemaakt

 

Gemarineerde biefplakjes    4.8   g

Met o.a. peterselie en kappertjes
 

Gegrilde ui     4  gv

Gegrild met blue cheese en balsamicostroop 

​

Sashimi van zalm        5.5  g

Rode ui, kappertjes, miso en sojasaus

​

Forelmousse       4.8  g

Van gerookte forel, met mierikswortel

​

​ Gemarineerde garnalen     4.7  g

Met knoflook en chili-olie

​

Gemarineerde aubergine     3.8  gv

Gegrilde aubergine, knoflook en balsamicoazijn

​

 

​

Warm

 

Kipspies  5.3  g

Kippendijenfilet, citroen en honing

​

Gehaktballetjes     5.3

In kruidige tomatensaus
 

Te hete kip   5.3   g

Kippendijenfilet, saus met o.a. Madame Jeanette. Op eigen risico!
 

Ossenhaaspuntjes  6.8   g

Dichtgeschroeide puntjes, afgeblust met sojasaus en Hollandse cognac
 

Buikspek     5.3  g        

Zoet en kruidig

 

Spare ribs     6

Gekarameliseerd, Vietnamese stijl

 

Smashed potatoes    4.1   gv

Crunchy buitenkant, geserveerd met een sausje van créme fraîche 

 

Tijgergarnalen       4.8   g

Gegrild, geserveerd met aioli. Zelf pellen!

 

 Garnalenkroketjes           4.5

Met Noorse garnaaltjes 
 

Wisselkroketjes      4.5   v

Regelmatige wisselende kroketjes naar keuze van de chef
 

Jalapeñopeperbolletjes    4.1   v

Gevuld met cheddarkaas en jalapeñopeper 
 

Knoflookchampignons            4.1   v

In een romige knoflooksaus

​

Pissaladière         4.1  v

Met gesmoorde ui en ansjovis 

​​

Frites           4.1  gv

Met gewone of truffelmayonaise
 

 

Desserts 

 

Kaasplankje    6.5

Assorti van verschillende soorten kazen
 

Crème brûlée    5.1  g

Naar authentiek Frans recept: vanillecrème met krokant suikerlaagje
 

Chocopassie       5.1

Van bruine chocolade
 

De Rooij koffie       7.5  g

Koffie, bolletje vanille-ijs (ijssalon Alessandro), slagroom, likeurtje naar keuze
 

IJscoupe vanille       4.6    g

Vanille-ijs (ijssalon Alessandro), chocoladesaus, slagroom
 

Panna cotta      5.1   g

Italiaans romig dessertje, wisselende smaken, keuze van de chef​

​

Paprikamini.jpg
Menu1.jpg
Forelmousse.jpg
bottom of page